بررسی نوکیا 3/2: کیفیت گران نیست!

در کنگرهی جهانی موبایل 2017 و پس از بازگشت رسمی نوکیا به بازار موبایل، این شرکت از نوکیا 3 در کنار نوکیا 5 و 6 پرده برداشت. خیلی زود نوکیا 3 به عنوان ارزانترین نمایندهی نوکیا پس از همکاری با HMD، وارد بازار جهانی شد.
نسل اول این موبایل در کنار طراحی زیبا، به واسطهی فریم آلومینیومی که دستگاه را تا حدودی شبیه به لومیا 925 میکرد، با استقبال خوبی همراه شد. این موبایل همچنین از ویژگیهای سخت افزاری مطلوبی بهره میبرد که در کنار قیمت رقابتی، آن را تبدیل به زنگ خطری برای رقبا در ردهی موبایلهای ارزان قیمت کرد.
در نسل دوم طراحی دستگاه دستخوش تغییراتی شد که نوار براق دور فریم، آن را به محصولاتی همچون 7 پلاس و 6/1 شبیه میکرد. البته طراحی تنها گزینهی تغییر کرده نبود و در این نسل برای اولین بار در موبایلهای سری 3 نوکیا شاهد تغییر نسبت تصویر صفحه نمایش از 16:9 به 18:9 بودیم که در نتیجهی آن با پنلی کشیدهتر روبهرو میشدیم. اما همچنان جای خالی حسگر اثر انگشت احساس میشد.
در همان سال نوکیا در رویدادی اختصاصی در هند به طور غافلگیر کننده از نوکیا 3/1 پلاس رونمایی کرد که بالاخره پای حسگر اثر انگشت و البته دوربین دوگانه را به سری 3 باز کرد.
و اما نسل سوم. نزدیک به یک سال پیش در رویداد MWC 2019 شاهد سومین نسل از سری 3 با عنوان نوکیا 3/2 بودیم. بسیار خب، چه چیز تغییر کرده است؟ تقریباً همه چیز! البته در نگاه نخست به طراحی محصول چنین چیزی به ذهن شما میرسد که تا حدودی هم درست است. اما خب شباهتهایی هم با نسل قبل وجود دارد که در این بررسی به هر دو میپردازیم. با ماینوکیا همراه باشید.
طراحی: پلاستیک براق، خوب یا بد؟
بدنه و چیدمان دوربین نوکیا لومیا 620 را به یاد دارید؟ دو مدل 3/2 و (مخصوصاً) 2/2 نوکیا به گونهای وارثان طراحی لومیا 620 هستند و از این رو فنلاندیها تصمیم گرفتند تا در بدنهی این موبایل از پلاستیک براق استفاده کنند. استفاده از این ماده ظاهری شیک و جذاب به دستگاه داده است که اصلاً شباهتی به موبایلهای ارزان قیمت ندارد. شفاف بودن بدنه به معنی جاذب بودن اثر انگشت و لکه روی آن است که اگر مثل من حساسیت زیادی روی تمیزی موبایل خود به خرج میدهید، ممکن است آزار دهنده باشد. اما قبول کنید که ظاهر زیبای آن به چند بار تمیز کردن در روز میارزد.
برخلاف تصور، براق بودن بدنه به معنی لیز بودن و سر خوردن آن از دست نیست. اما خب اگر هنوز هم از افتادن موبایل از دست خود واهمه دارید، پیشنهاد میکنم که از قاب محافظ استفاده کنید. البته وجود قاب محافظ یک مزیت دیگر نیز دارد: جلوگیری از خط و خش! بله. متاسفانه بدنهی دستگاه نسبت به خط و خش بسیار آسیبپذیر است و در استفادههای معمولی، مثل گذاشتن دستگاه روی میز، خطوط ریزی روی بدنه ایجاد میشوند.
به صورت کلیتر، نوکیا 3/2 از یک بدنهی یکپارچه بهره میبرد که در قسمت پشتی میزبان دوربین تکی و در زیر آن سنسور اثر انگشت (تنها در نسخهی 32 گیگابایتی) است. این دستگاه با دو میکروفون برای بهبود خروجی همراه است که یکی در قسمت بالایی، در کنار جک 3/5 میلیمتری هدفون، و دیگری در قسمت پایینی و در کنار درگاه قدیمی micro USB و اسپیکر با کیفیت صدای مطلوب، قرار گرفته اند. در لبهی سمت راست شاهد دکمههای کنترل صدا و دکمهی پاور به همراه چراغ اعلانات هستیم. اگر بخواهم صادقانه بگویم، وجود چراغ اعلانات در دکمهی پاور بینظیر است. ظاهر و کارایی آن من را تا حدودی به یاد دکمهی نوکیا N8 فقید میاندازد. در نهایت نیز در سمت راست اسلات سیمکارت(ها) و کارت حافظه در کنار دکمهی اختصاصی دستیار گوگل، جا خوش کردهاند.
صفحه نمایش: به بریدگی سلام کنید
چه دوست داشته باشید چه نه، نوکیا 3/2 میزبان یک ناچ قطرهای در بالای صفحه نمایش است. در ادامه تعجبی ندارد که از یک صفحه نمایش کشیده با نسبت 19:9 استفاده شده باشد. اندازهی صفحه نمایش تقریباً با یک اینچ افزایش به 6.26 اینچ رسیده که نزدیک به 80% از بدنه را پوشش میدهد و پنل آن از IPS به TFT LCD تغییر کرده است. همچنین حالا شاهد خمیدگی 2.5D در گوشهها نیز هستیم.
قبل از ورود به جزئیات، لازم است دوباره یادآوری کنم که با یک موبایل ارزان قیمت طرف هستیم. اما خب در همین موبایل ارزان قیمت هم صفحه نمایش از کیفیت مناسبی برخوردار است. هرچند در نمایش رنگها اغراق وجود ندارد، ولی این به معنی بد بودن آن نیست. قابلیت Adaptive brightness در این موبایل وجود دارد که در اکثر مواقع مفید به نظر میرسد. اما سنسور تشخیص نور محیط در گوشهی بالا سمت چپ است که حین انجام بازی یا تماشای ویدیو در حالت افقی، دقیقاً زیر دست شما قرار گرفته و سایهای مصنوعی ایجاد میکند. در نتیجه نور صفحه کمتر و کمتر میشود. تا جایی که مثل من ترجیح میدهد هنگام بازی یا تماشای فیلم Adaptive brightness را موقتاً خاموش کنید.
حالا که صحبت از روشنایی شد، اجازه دهید اشاره کنم که خوانایی صفحه نمایش زیر نور آفتاب قابل قبول است. البته پیشنهاد میکنم حتیالامکان در محیطهای باز سراغ تم تیرهی سیستم عامل نروید و اجازه دهید پسزمینهی روشن برنامهها زیر آفتاب خودی نشان بدهند.
دوربین = نوکیا
برای بخش دوربین هیجان زدهاید؟ اجازه بدهید با مشخصات شروع کنم. دوربین اصلی دستگاه همانند نسل پیش یک نمونهی تکی 13 مگاپیکسلی با دیافراگم f/2.2 و به همراه فلش ال ای دی تکی است. در قسمت جلویی نیز یک دوربین 5 مگاپیکسلی با دیافراگم مشابه با دوربین پشتی و گشودگی 27 میلیمتری عریض، وظیفهی ثبت تصاویر سلفی را دارد. البته هنگام سلفی گرفتن در محیطهای کم نور، صفحه نمایش در یک لحظه و با بیشترین شدت ممکن نور سفیدی را به صورت شما میتاباند تا نبود فلش جلویی را به صورت نرم افزاری جبران کند.
یکی دیگر از کاستیهایی که به صورت نرم افزاری جبران شده است، نبود دکمهی اختصاصی شاتر است که با دوبار فشردن دکمهی پاور، جای خالی آن را احساس نمیکنید. پس از آن با نرم افزار دوربین مواجه میشوید. این نرم افزار شاید سریعترین و بهترین نرم افزار دوربینی نباشد که تاکنون دیدهاید، اما نسبت به ردهی قیمتی دستگاه، ویژگیهایی مانند پانوراما، تایملپس، تایمر، مد زیبایی، میانبر به گوگل لنز و از همه مهمتر HDR را ارائه میدهد که کافی به نظر میرسند.
کیفیت تصاویر ثبت شده با دوربین نوکیا 3/2 در ردهی قیمتی خود راضی کننده است. دوربین 13 مگاپیکسلی آن جزئیات خوبی را به تصویر میکشد که به شما اجازه میدهد در صورت کادربندی اشتباه، مقداری از عکس خود را بدون افت کیفیت چشمگیر برش بزنید. همچنین رنگ عکسها اگرچه خیلی نزدیک به واقعیت نیستند اما این به معنی سرد و بیروح بودن رنگها نیست. بزرگترین مشکلی که من در حین کار با دوربین نوکیا 3 جدید به آن برخوردم، فوکوس نه چندان دقیق روی نقاط مختلف است که گاهی ممکن است برای ثبت یک عکس واضح شما را مجبور به تکرار چند باره آن کند.
(تصاویر زیر در کیفیت و اندازهی اصلی نیستند و برای افزایش سرعت بارگذاری، مقداری از حجم آنها کاسته شده است)
باتری: بزرگ ولی کند
حجم باتری استفاده شده در این موبایل 4000 میلی آمپر ساعت است که نسبت به رقم 2990 میلی آمپر ساعت نسل قبل یک پیشرفت بزرگ به حساب میآید. اما خارج از بازی اعداد، شارژ دهی آن در دنیای واقعی چگونه است؟ اگر شما هم مثل من اهل شبکههای اجتماعی و چک کردن دائم برنامههای ارتباطی نباشید (واقعاً چه کسی اینطور است!؟)، با استفادهی معمولی مانند مرور وب، گوش کردن به موسیقی، مطالعهی اسناد و مکالمهی تلفنی، میتوانید برای زمانی بیشتر از دو روز روی موبایل خود حساب کنید. اما اگر شما عادت دارید دائم با دوستان خود به گفتوگو بپردازید و به تماشای پستهایشان بنشینید و البته مقداری هم از کارهای بالا را انجام دهید، نوکیا 3/2 حداقل یک روز و نیم همراه شما است.
در حالت کلی، دوام باتری نوکیا 3 2019 اصلاً شما را ناامید نمیکند. مخصوصاً اگر در درصدهای پایینتر دست به دامن قابلیت Battery saver اندروید شوید. اما یکی از نکات منفی که قبل از خرید این موبایل باید در نظر داشته باشید، عدم پشتیبانی آن از فناوری شارژ سریع است. به این معنی که فرآیند شارژ شدن کامل باتری (بدون مداخله) بیش از 2 ساعت 45 دقیقه زمان میبرد که مقدار قابل توجهی است. نکتهی بعدی وجود پورت قدیمی micro USB است که جایگزین شدن آن در آینده با USB C قابل تقدیر خواهد بود.
عملکرد: فراتر از انتظار
پردازندهی به کار گرفته شده در نوکیا 3/2 یک تراشهی چهار هستهای اسنپدراگون 429 با کلاک 1.8GHz است که پردازندهی گرافیکی Adreno 504 آن را همراهی میکند. حافظهی رم دستگاه نیز بسته به مدل انتخابی شما بین 2 تا 3 گیگابایت متغیر است. به عنوان کسی که بیشتر با موبایلهای پرچمدار سروکله میزند باید بگویم که عملکرد دستگاه فراتر از انتظار من بود. این موبایل خوش قیمت بدون مشکل خاصی موفق به اجرای عناوینی مثل Brothers in Arms، Asphalt 8، Need for Speed No Limits و Call of Duty با کیفیتی قابل قبول شد که من را تا حدودی شوکه کرد. راستش را بخواهید آخرین باری که از عملکرد یک موبایل ارزان قیمت شوکه شدم مربوط به دوران لومیاها بود که آن را مدیون سیستم عامل ویندوزفون میدانستم.
قضیهی دخالت سیستم عامل روی سرعت دستگاه اینجا هم تکرار شده است. اگرچه اجرای برنامههای سنگین و به شدت گرافیکی با تاخیر انجام میگیرد اما با این حال جابهجایی بین منوها و برنامهها به صورت کاملاً روان انجام میشود و به ندرت (شاید یک در هزار) شاهد کندی در محیط سیستم عامل خواهید بود. اگر هنوز هم متقاعد نشدهاید کافیست تا بازیهای ذکر شده را روی یکی از موبایلهای همردهی سری A سامسونگ اجرا کنید و سپس بین برنامهها و منوهای سیستم عامل جابهجا شوید تا متوجه تفاوت فاحش اندروید خالص با پوستههای سنگین سایر رقیبان شوید. باید نوکیا را برای این انتخاب (اندروید خالص) تشویق کرد.
همانطور که اشاره شد، نسخهی 32 گیگابایتی از نوکیا 3 2019 میزبان یک سنسور تشخیص اثرانگشت روی قاب پشتی است. باز شدن پای سنسورهای تشخیص هویت روی موبایلهای سری 3، اتفاقی پسندیده است. اگرچه سرعت این سنسور قابل قبول است اما ای کاش نوکیا سراغ نمونهی دقیقتری میرفت تا همه چیز تکمیل شود. بسیار خب، قبول دارم که این دستگاه یک پرچمدار نیست. ولی قابلیت تشخیص چهره نیز به دقت کار نمیکند و شما پس از فعال کردن دو روش احراز هویت (اثرانگشت و تشخیص چهره) در مواردی متوجه میشوید که هیچ کدام به کارتان نمیآیند و مجبور میشوید دست به دامن همان روشهای قدیمی برای باز کردن قفل موبایل خود شوید.
نرم افزار: اندروید خالص
سومین نسل نوکیا 3 با نسخهی 9 اندروید از جعبه خارج میشود. طبق رسم نوکیا هیچ تغییر خاصی در رابط کاربری ایجاد نشده و با همان اندروید خالص طرف هستیم. کمی بالاتر از تاثیر شگفتانگیز این کار روی سرعت دستگاه گفتیم. ولی خب این تصمیم مزیتهای دیگری هم دارد. به لطف پروژهی اندروید وان هیچ برنامهی اضافه و غیر ضروری روی این موبایل نصب نیست. همچنین دریافت بروزرسانیهای اصلی تا دو سال و امنیتی تا سه سال تضمین شده است. شاید الان بهترین زمان باشد تا باز هم یادآوری کنم که نوکیا 3 یک موبایل گران قیمت نیست و دریافت بروزرسانیهای اندروید آن هم تا سه سال، بعضاً در موبایلهای گران قیمت هم رایج نیست، چه برسد به این محدودهی قیمتی!
جمعبندی
بسیار خب، رسیدیم به انتهای بررسی. نوکیا 3 2019 نسبت به نسل قبل خود طرحی زیباتر، باتری بزرگتر، پردازندهی سریعتر، سنسور اثرانشگت، و صفحه نمایش بزرگتر دارد. در کل شاید بتوان این موبایل را بهترین در ردهی قیمتی خود دانست. شاید بتوانید رقیبانی را پیدا کنید که از دوربین دوگانه بهره ببرند. اما فراموش نکنید که نوکیا 3/2 با اندروید خالص به دست شما میرسد که نوید تجربهی کاربری سریعتر و دریافت بروزرسانیهای نرم افزاری را میدهد.
حالا که بیشتر از هر زمان دیگری به معرفی نسل بعد که احتمالاً نوکیا 3/3 نام گذاری میشود نزدیک هستیم، انتظار میرود که نوکیا در نسل بعد از سنسور اثرانگشت دقیقتری استفاده کند و روی فوکوس خودکار دوربین هم بیشتر کار کند. البته مهمتر از اینها، امیدوارم که در نسل بعد از پورت USB C استفاده شود و زمان شارژ شدن دستگاه هم کوتاهتر شود.
نقاط قوت:
- باتری بزرگ
- اندروید وان
- عملکرد روان
- چراغ اعلانات
نقاط ضعف:
- مشکل فوکوس دوبین
- سنسور اثرانگشت نه چندان دقیق
- عدم پشتیبانی از فناوری شارژ سریع
شما میتوانید برای خرید نوکیا 3/2 از فروشگاه ماینوکیا از این لینک استفاده کنید.
اگر هنوز هم سوالی در مورد این دستگاه دارید که بالاتر به آن پاسخ داده نشد، در قسمت نظرات مطرح کنید.
دیدگاه ها
دوستان میخوام دو روز دیگه سفارش بدم 64 گیگ توصیه خاصی ندارید
اگر فکر میکنید خط و خش های ریز روی بدنه ممکنه آزار دهنده باشه براتون، از همون اول یه قاب هم بخرید.
بر اساس نیازت خرید کن
اگه در حد گشت و گذار در سایت ها و وب گردی و شبکه های اجتماعی خوبه
ولی برای بازی های سنگین و عکس گرفتن و فیلم گرفتن به نظرم 6.2یا 7.2بگیری بهتره
فقط بدون انتظار بالایی نباید از این گوشی داشته باشی چون گوشی رده پایین محسوب میشه
مبارکت باشه
اهل گیم نیستم عکس فیلم هم نمیگیرم برای شبکه های اجتماعی میخوام بیشتر بعضی وقت ها هم فیلم میبینم با گوشی الان نوکیا 5 دارم تصمیم گرفتم اینو بگیرم ممنون از راهنمایی
چقدر میخوای خرج کنی اگه هم خواستی چند هفته دیگه نوکیا 5.2معرفی میشه با قیمت نهایت 2700تومان هم عکسبرداری و هم فیلم برداری و هم بازی سنگین راحت انجام میده به نظرم با یه تیر دو نشون چطوره؟
خیلی طول میکشه 5.2 بیاد ایران تازه تو این وضعیت اقتصادی بد نمیخوام زیاد هزینه کنم برا یه سال 3.2 میخوام بخرم بعدش هم 5.2 بیاد قطعا اونو میگیرم
سلام
یه ماه پیش یه گوشی نوکیا ۳.۲ ، ۶۴ گیگ خرید کردیم متأسفانه وقتی به شارژر متصل میشه گوشی به کل هنگ میکنه ولی حدودا یک ربع ساعت بعد از درآوردن گوشی از شارژ به حالت عادی برمیگرده! از یک شارژر دیگه هم استفاده کردم باز همین مشکل رو داره در ضمن یک بار ریست فکتوری هم کردم اما مشکل رفع نشد! ، حالا نمیدونم مشکل سخت افزاری داره یا نرم افزاری هست و یک باگی در اندروید گوشی یا آن بسته آپدیت نرمافزاری که خود شرکت نوکیا در بروزرسانی ارائه داده وجود داره! کسی اگر با این مشکل مواجه شده و دلیلش رو پیدا کرده لطفاً اطلاع بده؟
باتشکر
این گوشی انقدر ازش ریویو خوندمو دیدم که تصمیم گرفتن 3.1 پلاس بخرم واقعا این گوشی نسبت به 3.1 پلاس عقب گرده 🙁
بعد یک هفته استفاده دو تا مشکل ک اذیت میکنه
قفل شدن صفحه هنگام مکالمه
کراش شدن و ریستارت چندین باره
سلام. من خودم هم مشکل ری استارت شدن رو روی این گوشی تجربه کردم. با پشتیبانی نوکیا که صحبت کردم پیشنهاد کردند که گوشی رو یک بار به تنظیمات کارخونه برگردونم. از اون موقع مشکلی ندارم. شما هم اگه اطلاعات مهمی تو گوشی ـتون ندارید یا بک آپ گرفتید، این روش رو امتحان کنید.
سلام آقای زمانی من چند روز پیش واستون یه کامنت گذاشتم که شارژر نوکیا ۵ میخوام بعد گفتید ۵ و ۲ آ بخر ، من خریدم و ۹۰ تومن هم پول دادم ولی متاسفانه مینویسه ۱۰ ساعت تا شارژ کامل . چرا آخه ؟؟؟؟ ممنون میشم جواب بدید
سلام
مشخصات شارژر اصلی نوکیا 5 و 6 ده واتیه، یعنی همون 5 ولت 2 آمپر
حالا شارژری که شما خریدین یا اصلی نیست یا کابل یا سوکت شارژر گوشیتون مشکل داره. مورد اول محتمل تره البته، چون لوازم جانبی فیک خیلی زیاده
محمد جان به نظر من این شارژر با گوشیت سازگاری نداره.من خودم 6.1 پلاس دارم خونه فامیلمون بودیم با شارژر سامسونگ a20 گوشیمو زدم به شارژ بیشتر از یه ساعت گذشت 10 درصد شارژ شد و لی خود a20 سریع شارژ میکرد.مشکل از شارژریه که خریدی.چون شاژر اصلی این گوشیا تو بازار خیلی کمیابه.ممکنه این شارژری که خریدی برای لومیا باشه.از اونجایی که خریدی بهش پس بده.
سلام اقای زمانی من گوشی نوکیا۳.۲روچندروزه گرفتم به قیمت۳میلیون۴۰۰,اوردمش اپدیت شد به اندروید ۱۰بدبخت شدم بخدا همش نت میپره انتن میپره قطی سیمکارت داره توروخدا کمکم کنید من نمیتونم دوباره گوشی بگیرم چطور دزست میشه؟بخدا این پولم با کارگری بدست اوردم بحساب خودم گفتم نوکیا بگیرم که خوبه ولی فک نکردم اینجوری بشه راهنماییم کنید توروخدا
سلام
چنین مشکلی گزارش نشده و همگانی نیست. اول فکتوری ریست کنید اگر درست نشد (که احتمالا میشه) برای گارانتی اقدام کنید دوست عزیز
۳ماهه که از این گوشی استفاده میکنم شارژ کردن از زمانی که گوشی ۱۵درصد شارژ داره تا باطری پر بشه ۱/۵ساعت و نیم فول میشه پس شارژ مشکلی نداره در کل تو این قیمت در مقایسه با برندهای دیگه خوبه من راضی هستم
نه آقای زمانی اصله ، گوشی سامسونگ رو توی ۱ ساعت به ۸۰٪ میرسونه ، فقط واسه نوکیا اینطوریه
یه شارژر دیگه هم تست کنید
اگر همینطور بود گوشی مشکل داره
تست کردیم ، فقط این شارژر گوشی رو دیر شارژ میکنه(۱۰ ساعت خیلیها)!!جالبه همین شارژر بقیه گوشیا رو فست شارژ میکنه
چقد بدشانسی داداش
من نوکیا ۶.۱ دارم فست شارژه مثل فشنگ ۴۰ دقه نشده باتری پره
ببر نمایندگی بررسی کنن
بی زحمت مقایسه کلی این گوشی با نوکیا 3.1 پلاس را انجام دهید.
ممنون
كاش زودتر 4.2 ميامد بازار
سلام
من نوکیا 3.2 دارم وهر بار بعد ار به روزرسانی متاسفانه به تنطیمات کارخانه برمیگرده و این یه مشکل اساسیه
هربار که بروزرسانی میکنی برمیگرده به تنظیمات کارخانه اخه چرا بعد باید کلی اپ رو دوباره نصب کنی فعال کنی
یک هفته خریداری کردم واقعاً خیلی خیلی به راحتی و اثر انگشت از مدل سامسونگ ها بهتر و باتری خیلی مقاومت با تلگرام و اینستاگرام میروم خوب میماند
سلام من یه ماهه خریدم خیلی راضیم قبلشم نوکیا 3داشتم فقط نمیدانم چرا برنامه ضبط تماس درست اجرا نمیشه
سلام
بتازگی مدل ۱۶ گیگ این گوشی فوق العاده رو خریداری کردم از هر نظر بگم عالیه انگار گوسی سه میلیونی خریدم رمش دو هست ولی اصلا هنگ تو کارش نیست فقط از نقدتون که نوشتین ۲ ساعت و ۴۵ دقیقه طول میکشه تا فول شارژ شه تعجبکردم نوکیاد۳.۲ بنده در عرض یک ساعت و ربع فول شارژ میشه
در اخر به همه طرفدارای نوکیا تجربه این غول میان رده رو به شدت پیشنهاد میکنم
سلام من این گوشی رو چند ماهی هست که گرفتم 64 هست و توصیه میکنم که شما هم 64 gig بگیرید . گوشی در حد قیمتش خیلی عالیه نکته خوبش آپدیت هاشه که خیلی کمک میکنه … بدنه پشتش خط و خش میافته اما چون براقه همیشه خیلی کمتر دیده میشه خطاش
در مجموع خیلی راضیم خوشحالم که برند نوکیا داره به روزای خوبش برمیگرده ..
تشخیص چهره اش خوب کار نمیکنه و حسگر انگشتشم لگ داره یکم که به خاطر رم 3 که داره طبیعیه و قابل قبول
دوربینش توی نور کم خیلی ضعیفه و تو نور روز عالیه
اتو فوکوش دوربینش بیشتر رو اعصابه تا اینکه کمک کنه
فیلمبرداریش عالیه و تو نور شب افتضاح تاریکه
سلام من دو ماهه یه گوشی 3.2 ۶۴ گیگ خریدم وقتی نت گوشیو بعد از هفت هشت ساعت روشن میکنم برنامه ای که نیاز به نت دارم و باز میکنم مثل واتس آپ و… گوشی ریست میشه دو بار هم بردم نمایندگی درست نشده کسی نمی دونه دلیلش چیه؟
باعرضسلاممن3/2..64گیگخریدمهمزودشارژمیکنهوهمخوبشارژنگهمیدارهعالیهازخودنمایندگیخریدم
گوشی بروزسانی کن به اندروید ۱۰ برا منم ریست میشد اپدیت کردم مشکلش حل شد
سلام.چرا اطلاعات اشتباه می دهید؟نوکیا ۳.۲ نسخه ۶۴ گیگابایت حسگر اثر انگشت دارد.ممنون
ببخشید دکمه های لمسی پایین صفحه رو چجوری باید سه تایی کنم
منظورم دکمه هوم و دو دکمه ی کناری است
سلام من این گوشی ۶ ماهی هست خریداری کردم حافظه ۶۴ گیگه با دوتا مشکل روبرو هستم اول اینکه گوشی وقتی خاموش و روشن میکنم رنگ تصویر زمینه گوشی مثل حالت زیر نور ماه رنگ پریده میشه هر بار باید برم تو تنظیمات رنگ زمینه درست کنم دومین مشکل هر چند وقت یکبار صدای مکالمه از طرف من به اون طرف تماس نمیره تا سوکت هندزفریمو یبار جا نزنم درست نمیشه
سلام… بزرگترین ایراد این مدل گوشی پرش آنتن و در بعضی موارد اگر کسی باشما تماس بگیره گوشی هنگه و نمیشه پاسخ تماس داد…. یا اینکه میخوای تماس بگیری نمی تونی باید ری استارت کنی تا مشکل برطرف بشه بعد تماس بگیری.
با سلام خدمت طرفدان و مشتری های همیشگی نوکیا، مشکلاتی که تو سایتهای مختلف گفته میشه تا حدودی با این مشکلات ذکر شده مشترکه و برای اینکه بهتر بدونید که گوشیتون ساخت کدوم کشوره کد شناسایی سازنده رو وارد کنید تا از کشور سازنده اطلاع پیدا کنید ، کد شناسایی فنلاند بدون ایراد بالاترین دقت موناژ رو با نمرۀ عالی داره و در ردۀ دوم مونتاژ آلمان با رتبۀ خوب و ردۀ سوم اگر درست خاطرم مونده باشه مونتاژ چین بود فکر کنم که باعث بروز این مشکلات و گرفتاری ها میشه، تو گوگل سرچ کنید: کدهای مخفی نوکیا
با سپاس از پاسخ هاتون.
برای ضبط صدا چه ویس ریکوردری را روی نوکیا ۳.۲ پیشنهاد می فرمایید؟
ممنون